VISIT MY NEW WEBSITE TO GET NEW HACK

CELAHGAME.COM

Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack

Ninja Saga Hack Update 2015, Damage Hack
Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack, Free and 100% work. This cheat is very useful cheat for Ninja Saga Game, by using this hack you will be very easy to defeat your enemies, because this hack have function to make your damage to be very large so you can defeat your enemies only with one attack.

Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack has been tested on firefox and the result is 100% work. You can get Ninja Saga Hack Damage for free, free download, no password and no survey. Please contact us if this hack not work, you can contact us via Facebook Here or use comment.

NOTE: Don't use this hack on Ninja Saga Exam (any exam) and Do not open cheat engine if you want open or use Ninja Saga Hack and I'm not sure this hack can be used on Google Chrome browser. Possible this hack can be used on Google Chrome if your primary browser is Firefox and only open 1 tab (only open Ninja Saga Game) and also only open Google Chrome browser (do not open other browser).

Download New update for this game here: http://celahgame.com/ninja-saga-damage-one-hit-kill-hack/

Below is tutorial how to use Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack:
  1. Log into your facebook accaunt the Play Ninja Saga Game.
  2. After you get into the select character page open NS Damage hack.
  3. On the NS Damage hack select process browser (EX: FlashPlayerPlugin for Firefox OS Win 7 and Plugin-container for Firefox OS Win Xp) then click Inject button.
  4. After that click name of the hack then click enable button.
  5. Now back to the game then select your character and defeat your all enemies.
Below is video tutorial how to use Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack (please watch before use this hack):

116 Responses to "Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack" Add Comment

  1. Update ke Versi Christmass Dong kak!Cheat ini dah gak Work!
    Plis Kak! Updateee Updateee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya akan saya update secepatnya, maaf jika saya lama tidak memperbarui hack karena saya lagi sibuk bikin situs baru

      Delete
    2. New Update for Hack Ninja Saga, Ninja Saga Hack Update 2015, Damage Hack has been updated on ‎‎‎‎‎Saturday, ‎December ‎19, ‎2015. Update to Ninja Saga Hack Damage Version 28 (NS Damage V-28).

      Delete
  2. Terimakasih Telah Diupdate Hack nya ya kakk

    ReplyDelete
  3. gan mau tanya. mmg sekarang kalo cheat di ninja saga pasti ketahuan dan dibanned ya? soalnya aku udah 2 kali cheat damage untuk ninja tutor exam, tapi di dibanned terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hack Ninja Saga Damage ini tidak diperuntukan pada exam level berapapun, Hack ini bisa digunakan dan aman digunakan selain di ujian (exam).

      Pemberitahuan, hack ninja saga damage telah diperbarui ke versi 29, diperbarui pada Saturday, ‎January ‎09, ‎2016. Silahkan gunakan versi terbaru

      Delete
  4. Replies
    1. saya tidak tahu, karena saya menggunkan win 7, mungkin support untuk win 10

      Delete
  5. bang udah gak bisa ya cheat damagenya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hack telah diperbarui ke versi 30. Diperbarui pada 13 januari 2016
      Telah di tes dan 100% work

      Delete
  6. Bang Please Buatin Cheat Token 2016 Yg Work Please.....please..please

    ReplyDelete
  7. gan, udah gk work nih, update dong, sangn membantu kalau segera update,
    terimakash

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninja Saga Hack Update 2016, Damage Hack has been updated on ‎‎‎‎‎‎Tuesday, ‎January ‎26, ‎2016. Update to Ninja Saga Hack Damage Version 32.

      Delete
  8. Maaf bang, sudah gak bisa cheat damagenya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninja Saga Hack Damage 1 Hit Kill has been updated on ‎‎‎‎‎‎‎Friday, ‎January ‎29, ‎2016. Update to Ninja Saga Hack Damage Version 33 (NS Damage V-33).

      Delete
  9. Replies
    1. Ninja Saga hack damage has been update on Tuesday, ‎February ‎02, ‎2016. update to Version 34, tested and 100% work.

      Delete
  10. Gan?? Cheat ninja saga ny ga pakai atm exp? Share lg lah yg pakai fiddler :v atau kirim ke email sya .swf nya :v tq

    ReplyDelete
  11. Gan udah gak work nih tolong diupdate trimakasih

    ReplyDelete
  12. gan.. cheatnya dh gk work nih. Tolong update lgi ya.. Goodluck!! :v

    ReplyDelete
    Replies
    1. hack ninja saga sudah saya update ke v.35. terimakasih telah berkunjung

      Delete
  13. udah engga work baru aja tadi siang nge cheat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang sudah saya perbarui ke versi 35, sudah saya tes dan 100% work

      Delete
  14. ty for the update man you are really amazing! :)

    ReplyDelete
  15. Hack nya sudah Tidak Work Lagi Kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninja Saga Hack Damage 1 Hit Kill has been updated on ‎‎‎‎‎‎‎‎Sunday, ‎February ‎21, ‎2016. Update to Ninja Saga Hack Damage Version 36 (NS Damage V-36).

      Delete
    2. has been update to v.37. Thanks has telling me

      Delete
  16. Udah maintance,ga work lagi dah wkwk
    btw ty cheat nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkkwkwk.. sudah saya update ke v.37 dan 100% work

      Delete
  17. cheat 1 hit nya ygversi 36 udah gak bisa lagi nih gann tolong secepatnya di update yahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. done, update to v.37 thank you has telling me

      Delete
  18. sob ini gimana, kok gua download gak work :v
    apa gak ngaruh sama window 8?
    ane dah ngulang sampe pala botak gak work sob, minta pencerahannya ><"

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba download ulang mas, karena hack sudah diperbarui ke versi 37

      Delete
  19. kok masih gak bisa yang versi 37 padahal udah pas sama pc gua 64 bit udah saya ulang 2 kali gimana ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf gan, game update lagi, ni hacknya juga saya update ke v.38

      Delete
    2. udah gak work lg
      update donk gan..

      Delete
    3. Hack Ninja Saga telah saya perbarui ke versi 39 dan 100% work
      Terima kasih telah memberi tahu saya

      Delete
    4. Di firefox kok v 39nya g work ya?

      Delete
    5. update lagi gan, update ke v.40

      Delete
  20. udah ga work lagi gan hahaha
    NS niat amat MT bentaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. NS nambahin bangunan buat mata uang virtual barunya. Hack NS juga dah update ke v.40 gan

      Delete
  21. Hack didn't work again. Devs upgrade it too quickly -_-

    ReplyDelete
  22. Hack tdk bekerja lagi. Devs terlalu cepat menanggulanginya -_-

    ReplyDelete
  23. da gak work gan ni ane baru coba

    ReplyDelete
  24. +ucok keras, +Cool, +raihanwirad, +Dary Sub

    Hack Ninja Saga has been update to version 41, tested and 100% work. Thanks has telling me

    ReplyDelete
    Replies
    1. not work gan yang versi sekarang yang 41

      Delete
    2. dah update ke versi 42 gan, dah saya tes dan 100% work

      Delete
  25. kok saya coba gak work :D udah coba berkali kali padahal, dulunya work...mohon update
    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf telat update, sekarang dah saya update ke v.42

      Delete
    2. gan sekarang udah gak bisa, terima kasih

      Delete
    3. Update ke versi 43 gan, makasih sudah memberitahu saya

      Delete
  26. v42nya ko ga work gan ? kemaren2 bisa

    ReplyDelete
  27. Replies
    1. Hack has been update to version 43, sorry for late update

      Delete
  28. Replies
    1. Sudah saya perbarui ke Ninja Saga Hack versi 43, sudah saya tes dan hasilnya 100% bekerja. Beritahu saya lagi jika hack sudah tidak bekerja

      Delete
  29. Not Working (March 16) after easter update it not workig anymore

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done, hack has been update to version 44,hack has been tested and 100% work.

      Delete
  30. Replies
    1. Thank you has tellingme, now hack work again bcz hack has been updated to version 44

      Delete
  31. Udah ga work nih hahaha
    Btw ty cheat nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are welcome, but now hack work again bzc has been update to version 45.

      Delete
  32. Replies
    1. done, hack has been update to version 45

      Delete
  33. Replies
    1. udah gan, dah saya perbarui ke versi 45, serta sudah saya test dan hasilnya 100% work

      Delete
  34. it's not working, please uptdate

    ReplyDelete
    Replies
    1. done, hack has been update to version 45

      Delete
  35. Replies
    1. done, has been update to version 45. Thanks has inform me

      Delete
  36. Not working anymore, pls update. Many thanks, cheers :)

    ReplyDelete
  37. Replies
    1. done, hack has been update to version 46. thanks has give me information about this hack

      Delete
  38. Replies
    1. Now hack work again because hack NS has been updated to v.47

      Delete
  39. Update ke V47 min udh ga work yg v46

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hack ninja saga telah saya perbarui ke versi 47. terima kasih telah memberitahu saya

      Delete
  40. sir can i use this cheat on PvP? thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. no! do not use this hack on PVP and exam (any exam)

      Delete
  41. Replies
    1. Done, hack ninja saga has been updated to v.48.

      Delete
  42. min cheath nya udah ngga work tolong di update dong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah saya perbarui ke versi 48 bang, terima kasih sudah memberi tahu saya.

      Delete
  43. Replies
    1. Now hack work again, because hack has been updated to v.48

      Delete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. min cheath nya udah ngga work lagi,tolong di update dong

    ReplyDelete

PLEASE USE COMMENT TO TELL US IF THERE ARE HACK THAT DO NOT WORK

Contact Form

Name

Email *

Message *