Cheat Social Empires Cash With Cheat Engine (100% work)

By | May 21, 2013
Cheat+Social+Empires+Cash using cheat engine

Cheat Social Empires Cash With Cheat Engine (100% work). You can get cash easily when using this cheat. it still works.
Cheat Social Empires Cash With Cheat Engine (100% work) new ways n’ update 06 april 2013. Here there are 2 cheat, The first cheat is the latest cheat, and the second is the old cheat. but they can still be used. Update Video tutorials

For the tool is still the same, that is:

  • Cheat Engine: Click here to Download CE 6.1 or Cheat Engine 6.2
  • Your browser, firefox or google chrome
  • You social empires account are at least level 15 and for cash 0.

Steps to a new cheat social empires cash (06 april 2013):

  1. Download and Instal Cheat Engine
  2. Open Social Empires
  3. Open Cheat Engine and select procces to open then select (chrome.exe for google crhome) or (FlshPlayerPlugin for Mozilla Firefox)
  4. Change value type to Array of byte
  5. Back to Social Empires and click world then select Tourney.
  6. In tournament arena, you select the friends tourn, then you select THE BEST (but do not click OK)
  7. Back to Cheat Engine then click first scan for this code : 67 6F 6C 64
  8. Select all addresses obtained, and lower its or input the address into Address list
  9. then change all the code or address with this code : 63 61 73 68
  10. Back to Social Empires, then click OK
  11. Then there will be an error on your SE
  12. Reload SE, go back into the Tourney and click cancel.
  13. See your cash
  14. Repeat this process until the amount of cash which you want fulfilled.
  15. for more details, you can see in the video below, The trick is similar to that of in the video.

72 thoughts on “Cheat Social Empires Cash With Cheat Engine (100% work)

  1. Anonymous

    Bayu Lo mending tekan tombol window list kalo di chrome trus klik

    Reply
  2. bayu

    itu asal pilih yang ada tulisannya chrome.exe kalo pake chrome?
    please

    Reply
  3. Anonymous

    gw udah coba ini tapi pas gw ok malah yang ada gw suruh beli cash dulu. karna cash gw ga nyampe 100 -_- tolong solusinya

    Reply
  4. Deny Roger

    ya sudah ane buatin video tut yang baru. ideo yg lama gak bisa di buka cz akun youtub ane di bekukan

    Reply
  5. Anonymous

    pas ke detek itu langsung klik beranda aja jangan di ok

    Reply
  6. Anonymous

    klk skrng udah ke detek tuh cheat nya
    klk maish suka cheat gunakan cheat ini di social wars juga bisa cara cara nya sama aja kok gx ada yg beda persis dan selamat mencoaba 29 april 2013 tertanda strom madara FB ANE STROM MADARA KLK Mau bicara tentang cheat curhat sama gue aj gue juga tau byk tentang cheater

    Reply
  7. Farrel

    Kok Gw asl asl Ganti kodenya malah semua jenis dragon ada tempat gw polupasinya gw max 175 jadi 1075 Permanent TQ

    Reply
  8. yoga artha

    gan aku cobak pakek mozilla trus pakek CE 6.1 proses listnya plugin center
    waktu first scan goldnya kok hanya muncul 8

    Reply
  9. silvando rengga

    min aku kok yang cheat baru enggak bisa ya ?? udah aku masukin address terus turunin semua aku ganti addressnya malah jadi "??" kalau aku ganti valuenya terus klik ok nggak bisa masuk malah cash not enough mohon dibantu 🙂 thanks

    Reply
  10. Deny Roger

    Gitu ya.. oke lah kalau begitu, saya punya cheat SE cash yang baru, tutorial hampir sama, tapicheat ini syaratnya cuma level harus 15, cash 0 gak masalah. tunggu update nya, bentar lagi juga muncul.

    Reply
  11. Anonymous

    kak maaf saya cuma punya 2 cash trus pake cheatnya gimna kak ?? ,tolong bantu ya kak

    Reply
  12. Anonymous

    gan klo tourney ny itu yg d plih emk hrs yang 100 cash ya..??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *