Baseball Heroes Hack Combo Update

By | April 18, 2013
Baseball+Heroes+Hack+Combo+Update+April+2013 www.gamebloginf.blogspot.com

Baseball Heroes Hack Instant Max Combo new update and 100% work. Get this hack for free, free download, no password and no survey. Function of hack baseball heroes is: get instant maximum combo, could always hit a home run and many more functions. Features of the baseball heroes cheats is : bypass, no absorb combo, instant max combo, auto swing and easy rbi.

Info Update: 
Baseball Heroes Hack Update 2015, Click link below to get Hack Baseball heroes New Update :
Baseball Heroes Hack Update 2015

Features of the Hack Baseball Heroes:
– Bypass : must be enabled from the first
– No Absorb Combo
– Instant Max Combo : get 1 point then your combo will be a maximum
– Auto Swing : you do not need to click on the screen to hit the ball
– Easy RBI : members of your team will always be able to make a home run.

Tools required for Baseball Heroes Hack Combo :

  1. Cheat Engine

    Free Download Cheat Engine

  2. Get Hack BBH New Update (free download, no password and no survey)

    http://celahgame.com/baseball-heroes-trainer-all-in-one-hack/

  3. Your browser

Steps to use Cheats Baseball Heroes :

  1. Download and Instal Cheat Engine (do not open)
  2. Log in to your facebook avccount then play baseball beroes game (after you log in to the game, do not click anything)
  3. Now, open Baseball Heroes Trainer, then click select process, select process in accordance with your browser (Ex : Firefox Win 7 then select FlashPlayerPlugin)
    NOTE : If you use Google Chrome browser, open only one tab in a browser, then you select the process on the trianer, after that click inject. After click inject, you can open more than one tabs in your browser
  4. Next steps, select hack then click enable
    NOTE : You must activate or enable the “bypass” first before activating another hack
  5. Back to the game, now play the game and get your Grand Slam
  6. Below is vedoa tutorial how to use Baseball Heros Hack Update :

136 thoughts on “Baseball Heroes Hack Combo Update

  1. Anonymous

    1000000000% work gan.. sukses N up dte trus ya gan.. klo bisa cheat casinostar juga donk.. hehehehe..

    Reply
  2. Anonymous

    TOP MARKOTOP IZIN SEDOT GANNNNNN!!!!
    😀
    SUKSES SELALU

    ANE MINTA CHEAT MODOO MARBEL GAN HEHHEHEHEH

    Reply
  3. Abid wissem

    awesome your are the best man but it continue to be patched so you have to be present all the day or you can post a video "how to update it" thank you again

    Reply
  4. Anonymous

    ITS VERY COOL , THANK YOUU .. Akhirnya bisa nemu Cheat Baseball heroes !! Makasih Gaan

    Reply
  5. Anonymous

    Amazing!!!
    Ini baru namanya Cheat
    No survey & NO password
    Terima Kasih Tori Game
    Gw Akan Share Nih Blognya(Bukan Cheatnya)!!!
    😀 😀 😀

    Reply
  6. Anonymous

    Work gan,.
    Thanxs banget..

    BTW kalo bs cheat energynya ini.. 😀

    Reply
  7. Anonymous

    gan, combo point 15 buat baseball heroes dah gak bisa lagi,.
    ditunggu updatenya yak,..

    makasih banyak sebelumnya,..

    Reply
  8. Anonymous

    [ 2 Agustus 2013 ]
    cheat nya udah gk work, siang ini tadi barusan maintenance, tolong di update gan cheat BH nya.

    😀
    Trims…

    Reply
  9. Anonymous

    THANKS 100% work
    Ditunggu cheat Energy dan Coinsnya 😀 😀 😀

    Reply
  10. Anonymous

    gan, cheat nya udah gk work, siang ini tadi barusan maintenance, tolong di update gan cheat BH nya.

    😀
    Trims…

    Reply
  11. Zoel

    tapi pass 30%++ nda bisa dicentang kotaknya??
    apa ada settingan di CE nya?
    yg mn yg sebernarnya di pilih flash ato plugin???
    pas z centang cuman lag nda ada respon dari CEnya…

    Reply
  12. Anonymous

    ga jalan kak.. pas d klik ga ada tanda X di kotak segi empat

    Reply
  13. Anonymous

    gan ko skrng gx work,, kmrin si bisa sekang ko gx bisa gan tolong d bls gan?

    Reply
  14. Faishal

    Update yg baru gan, tadi siang maintenance jadi yg ini udah gk work…

    Reply
  15. Anonymous

    PERTAMAX GANN ,, walaupun ga ada ceklisnya tapi citnya bisa

    THX banget ,, ngebantu nih

    Reply
  16. Deny Roger

    Update terbaru gan, content masih sama, ada auto swing-nya, update july 05' 2013, combopoint13.ct
    work 100%, dah saya tes

    Reply
  17. yogi yudatama

    awalnya bisa gan cheatnya tapi sekarang udah gag bisa gan
    update terbaru di tunggu gan
    makasih sebelumnya . 😀

    Reply
  18. Anonymous

    Menyangkal update ai Update 28.06 Combo tidak bekerja lagi! 🙁
    tergantung pada…1 pelukan

    Reply
  19. Anonymous

    Roger a atualização de 29.de junho não funciona mais !!! atualiza ai para gente…

    Obrigado…õ/…

    Reply
  20. Anonymous

    udah gak bisa gan , dah di patch yang update 28 juni. Ditunggu update selanjutnya ya gan 😀

    Reply
  21. Anonymous

    Gan Sekarang Dah Gak Aktif tuh .
    Coba Ajah Kalo Gak Percaya .

    Saya Nunggu update berikut nya Gan 😀

    Reply
  22. Dandiaz Revinka

    udh kagak bisa gan.. gua pke flasplayer yg ke 2..
    padahal kemarin bisa di centang kotak nya, sekarang kagak bisa. emg abis ada MT ya?

    Reply
  23. Anonymous

    Gan , dah di patch tuh, Tadi pagi ane pake masih bisa , sekarang kagak .

    ditunggu updatenya gan 😀

    Reply
  24. Anonymous

    udah ga bisa gan,, tolong update yg terbaru ya 🙂 thx

    Reply
  25. Anonymous

    Thank's HomeRun truss score terbesar ane 102 🙂
    sering2 Update Cheat BHnya 😀

    #salam Homerun

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *